Laatste nieuws

Stichting De Franse Hof opgericht
Meehelpen
Kostenraming aanleg tuin

Home » Ik wil helpen

Ik wil helpen

Het realiseren van een gemeenschappelijke stadstuin is een groot project. Een groots project dat veel tijd, geld, enthousiasme, creativiteit en uithoudingsvermogen vraagt. We hebben dan ook alle hulp nodig. 

Hoe ziet die hulp eruit? Helpen kan op veel manieren. Straks ligt er een ontwerp van de tuin op tafel, maar dan begint het eigenlijk pas. Want iedere fase in dit project vraagt om specifieke vaardigheden. Bijvoorbeeld een stichting oprichten, geld genereren, de grond aankopen, vergunningen aanvragen bij de gemeente, de tuin inrichten en daadwerkelijk de schop in de grond. En als de tuin is aangelegd, dan hebben we alle hulp nodig voor onderhoud en beheer.

Vertel ons wat je voor dit project, onze buurttuin, kunt betekenen. Want met z'n allen gaat het ons lukken! We hebben denkers en doeners nodig. Dus heb je tijd en ben je enthousiast en heb je goede ideeën, laat ons dat weten door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info@fransehof.nl

Vriend worden

Draag je ons initiatief voor een gezamenlijke stadstuin een warm hart toe? Steun ons dan ook financieel! Nu dragen de initiatiefnemers alle kosten. Met jouw steun kunnen we de kosten wat beter verdelen. Bijvoorbeeld de oprichtingskosten van de stichting voor de Franse Hof. Geef daarom graag op onderstaand formulier aan dat je vriend wilt worden en dat we je straks mogen vragen om een financiële bijdrage te doen.

Sponsor worden

Wil je vanuit je bedrijf of organisatie sponsor worden van de Franse Hof? Dan zijn wij daar erg blij mee. Sponsorschap kan niet alleen financieel. Want misschien kun je ons ook op een andere manier helpen vanuit je bedrijf, organisatie of netwerk. Neem graag contact op met Clara Sander via een mail naar info@fransehof.nl.

Wij vinden het geweldig als je mee wilt doen met ons buurtinitiatief. Als vriend, sponsor of met het maken en uitvoeren van de plannen. We kunnen je hulp goed gebruiken! Vul dit formulier in of mail naar info@fransehof.nl. Lees verder »
FORTE web publishing
KNHM Foundation