Laatste nieuws

Stichting De Franse Hof opgericht
Meehelpen
Kostenraming aanleg tuin

Home » Kostenraming aanleg tuin

Kostenraming aanleg tuin

De KNHM foundation steunt het project de Franse Hof. Met de inzet van twee bevlogen professionals die ons adviseren en inspireren en hun kennis en netwerk met ons delen. Met het schetsen van een tuinontwerp door landschapsontwerpers van Arcadis. En binnenkort met een kostenraming van de ontwikkeling van de tuin.

Medio maart maakt Edwin van der Knoop, senior kostendeskundige bij Arcadis, een raming voor de bouwkundige onderdelen van de tuin. Hij doet dit op basis van bouwkundige tekeningen, een asbest inventarisatie, stukken over de kwaliteit van de grond (schone grond verklaring) en een bouwkundige inspectie ter plaatse.

Binnenkort verwachten we eveneens de eindversie van het tuinontwerp van Leonoor van Eck-van der Linden. Ook zij is werkzaam voor Arcadis.

Wij vinden het geweldig als je mee wilt doen met ons buurtinitiatief. Als vriend, sponsor of met het maken en uitvoeren van de plannen. We kunnen je hulp goed gebruiken! Vul dit formulier in of mail naar info@fransehof.nl. Lees verder »
FORTE web publishing
KNHM Foundation